Beamer reparatie

Ook voor beamer reparatie kunt u terecht bij BBS Audiovisueel bv.

Een beamer moet het gewoon altijd doen. U heeft een belangrijke meeting of vergadering en wilt een presentatie houden. Dan wilt u niet dat uw beamer stuk gaat op het moment dat er een zaal met wachtende mensen voor u klaar zit. U kunt bij ons snel terecht voor een beamer reparatie maar liever voorkomt u dit soort situaties natuurlijk.

Vervuiling door stof

Onderhoud aan uw beamer is belangrijk om ongewenste reparaties te voorkomen. De beamer heeft zeer krachtige lampen die behoorlijk heet kunnen worden. Koeling is daarom zeer belangrijk. Dit gebeurt door middel van lucht maar in die lucht zit ook stof die zich vervolgens in uw beamer nestelt. Door stof raakt de beamer vervuilt en dit heeft consequenties voor de levensduur en de werking van het apparaat. Het is dan ook van belang dat de stoffilters regelmatig gereinigd worden. Dit kunt u zelf maandelijks doen.

Jaarlijks onderhoud aan uw beamer

Toch is dat niet afdoende. Jaarlijks onderhoud aan uw beamer is gewenst. Dit kan BBS Audiovisueel voor u verzorgen. Tijdens dit onderhoud controleren we de staat van de beamer, wordt de lichtopbrengst bekeken en de branduren. Ook testen we het geluid en de bekabeling. Met regelmatig onderhoud voorkomt u dat uw beamer kapot gaat op een moment dat het u totaal niet uitkomt en voorkomt u ook een dure beamer reparatie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Heeft u direct iemand nodig voor een beamer reparatie? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen om uw beamer zo snel mogelijk te repareren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op