Inrichten vergaderruimte

Wilt u advies bij het inrichten van uw vergaderruimte? Dan kunt u terecht bij BBS Audiovisueel.

Onafhankelijk advies

Houdt u regelmatig meetings of vergaderingen? Dan wilt u ook graag uw presentatie visueel aantrekkelijk maken of u wilt uw klanten en collega’s mee laten kijken. Of misschien ook interactief deel laten nemen. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van audiovisuele totaalconcepten, bij BBS Audiovisueel bent u aan het juiste adres. Wij combineren jarenlange ervaring met actuele kennis over alle nieuwe technologieën en ontwikkelingen in de markt.

Combinatie van ervaring met up to date kennis

Bij ons kunt u terecht voor onafhankelijk advies voor het inrichten van uw vergaderruimte. Wij zijn niet verbonden aan een bepaald merk of een leverancier waardoor we alle merken mee kunnen nemen in ons advies. Hierdoor weet u zeker dat wij alleen kijken naar uw wensen, eisen en budget. U kunt bij ons terecht voor geavanceerde totaalconcepten met videowalls met verschillende schermen, touchscreens en smartboxes maar ook voor een enkele beamer.

Onderhoud

Onze service stopt niet bij de aankoop van de apparatuur. Indien u dit wenst kunnen wij alles voor u aansluiten. Het is ook mogelijk om uw beamer door ons te laten onderhouden. Zeker een beamer heeft wel een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig om te zorgen dat vervuiling door stof geen vat krijgt op uw apparatuur. Natuurlijk is het ook van belang dat u zelf de stoffilter regelmatig reinigt.

Wilt u meer informatie over het inrichten van een vergaderruimte? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op